Kom je op bezoek in Sprang-Capelle of ga je naar attractiepark de Efteling? Grote kans dat je natuurlijk ook hier wilt overnachten in Sprang-Capelle.

Sprang-Capelle

Sprang-Capelle is een voormalige gemeente in de provincie Noord-Brabant. Ontstaan in 1923 uit een fusie van de gemeenten Sprang, Vrijhoeve-Capelle en ’s Grevelduin-Capelle. Daarom bestaat Sprang-Capelle uit drie dorpen: ’s Grevelduin-Capelle, Vrijhoeve-Capelle en Sprang. In 1997 werd de gemeente Sprang-Capelle toegevoegd aan de gemeente Waalwijk, samen met Waspik en Waalwijk.

Weekendje weg in Noord-Brabant

Wie wil dat nu niet, tijdens je weekendje weg thuiskomen in een origineel, knus of juist luxe verblijf? In Noord-Brabant zijn er genoeg mogelijkheden voor zo’n bijzondere overnachting. Ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en genieten van de mooiste natuur van Noord-Brabant? Dan zit je bij CRASH’NSTAY helemaal goed! Je kiest bij ons voor luxe, design én originaliteit. Ontdek onze sprookjesachtige omgeving waar wij ook open air sauna en wellness aanbieden!

We brengen je ontbijt (bijna) op bed!

Goed, vers en genoeg is ons motto, met lokale streekproducten. Wij bieden ontbijt aan op onze locaties in Sprang-Capelle. We bezorgen in de accommodatie op jouw gewenste tijdstip. Uiteraard houden we zo veel als mogelijk rekening met je dieetwensen.

Tips van ons, locals

Wat mag je niet missen in Sprang-Capelle en Noord-Brabant? Wij als locals weten het als geen ander. We geven je de leukste tips en beantwoorden graag al je vragen. We hopen je snel te verwelkomen bij een van onze locaties in Sprang-Capelle voor een nachtje of een langer verblijf!