Nieuws

Latest Posts

Top 5 beste restaurants in Sprang-Capelle, Noord-Brabant

De Molen Kaatsheuvel

Sprang-Capelle, midden in het groene hart van Brabant, vind je de beste restaurants. Restaurants waar onthaasten en Brabantse gezelligheid centraal staan. We laten je de beste restaurants in Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Waalwijk en omgeving zien!

Overnachten in Sprang-Capelle, Noord-Brabant

Overnachten in Sprang-Capelle, Noord-Brabant

Ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en genieten van de mooiste natuur van Noord-Brabant? Dan zit je bij CRASH’NSTAY helemaal goed? Wie wil dat nu niet, tijdens je weekendje weg thuiskomen in een origineel, knus of juist luxe verblijf? In Noord-Brabant zijn er genoeg mogelijkheden voor zo’n bijzondere overnachting.

01 okt 2022 | Aankondiging Kerstseizoen

Geniet ook dit jaar weer van een spectaculair en sprookjesachtig Kerst terrein. Vanaf 11 november 2022 zijn we weer ondergedompeld in de Kerst sferen! Met onder andere een kerstboom van maar liefst 6 meter hoog.

15 sep 2022 | Locatie in Barcelona is af!

Casa Barna zal te boeken zijn vanaf 1 november.

22 maart 2022 | Sauna geplaatst

De sauna in Noord-Brabant is geplaatst en kan vanaf nu geboekt worden!

02 feb 2022 | Aankondiging plaatsen sauna

Om een breder assoritiment aan wellness activiteiten te kunnen bieden aan ons gasten hebben we besloten uit te breiden met een ton sauna. Tijdens het plaatsen zullen de bestaande faciliteiten een nieuwe look krijgen. Verwachte oplevering: 15 maart 2022.

15 jan 2022 | CRASH’NSTAY gaat internationaal

Op dit moment werken we hard aan de renovatie van Casa Barna. Een pisa appartement in El Poblenou, Barcelona, Spanje. Verwachte opening en toevoeging aan onze collectie: 1 juni 2022.