Casa Barna

Reserveren
Reserveren op aanvraag, vanaf 3 nachten!
Mailen naar reservations@crashnstay.com of WhatsApp +31850778212
Vermeld daarin;
– Gewenste aankomst en vertrek datum
– Aantal personen
– Verwachte aankomsttijd
Prijzen
Nachttarieven op basis van 2 personen*
Januari en februari: €125,00 per nacht
Maart: €145,00
April en mei: €160,00 per nacht
Juni t/m september: €175,00 per nacht
Oktober €160,00 per nacht
November en december €145,00 per nacht
 
Toeslag tarief personen na 2*
€25,00 per persoon per nacht
 
*Prijzen kunnen afwijken i.v.m. evenementen, feestdagen en festiviteiten.
 
Dit is exclusief
€500 borg per verblijf (restitueerbaar binnen 7 dagen na vertrek)
€75,00 eindschoonmaak per verblijf
€5,00 toeristenbelasting per persoon per nacht
 
Je verblijf bij ons is altijd inclusief WiFi over glasvezel internet, airconditioning en verwarming, linnengoed (bedlinnen, handdoeken, theedoeken), zeep, shampoo, koffie/thee en kookgelegenheid.

Omschrijving

Let op: minimum verblijf 3 nachten.

Casa Barna is open sinds november 2022, een geheel 3 kamer appartement met 4 balkons in het centrum van El Poblenou, Barcelona. Een heerlijk levendige en sociale wijk in de stad, 5 minuten lopen van het strand. Afgewerkt met hoge kwaliteit materialen en naar Nederlandse standaarden. Een aantal kern kenmerken: Catalaans plafond (volta Catalana), sjiek en industriëel, brons, goud, veel balkons, veel licht, glasvezel internet, Sonos.

 
Het appartement heeft een doorzon layout waardoor het veel natuurlijk licht heeft wat vrij uitzonderlijk is in Barcelona.
 
De woonkamer bied een open leefruimte met keuken. De zithoek heeft een zitbank en comfortabele fauteuil. Eigen muziek en programma’s stream je gemakkelijk naar de Chromecast en/of Sonos. Verder is de woonkamer ingericht met een ronde eettafel met 4 stoelen.
 
De keuken heeft een 4 pits inductie kookplaat met afzuiger, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, koffiezetapparaat en waterkoker. De keuken is verder volledig uitgerust met complete keuken inventaris waaronder, potten, pannen en servies.
 
Via de openslaande deuren bereik de zogenaamde galeria. Deze ruimte is multifunctioneel omdat deze af te sluiten is met de in hoogte verstelbare glazen pui. Zo heb je in de zomer een extra balkon en in de winter een extra ruimte. In de galeria staat een afgesloten kast met was-droog combinatie.
 
De twee afzonderlijke slaapkamers hebben beide een balkon en een queensize bed van iedere 160x200cm. De kleine slaapkamer heeft een op maat gemaakt bed van massief hout.
 
De badkamer bestaat uit een regendouche afgescheiden met glazen schuifwanden, wastafel en hangtoilet en is afgewerkt in koperen en bronzen stijl.
 
Je verblijf bij ons is altijd inclusief WiFi over glasvezel internet, linnengoed (bedlinnen, handdoeken, theedoeken), zeep, shampoo, koffie/thee en kookgelegenheid. Ook zijn er strandlakens en een strandparasol.