N°9 | Schamelwagen in Sprang-Capelle

Omschrijving

Gevestigd in in Sprang-Capelle, Noord-Brabant.

Locatie Nº9 (ook wel number nine genoemd). De negende accommodatie die we hebben geopend. Een unieke plek met uitzicht op de polders en weilanden waar koeien en schapen staan te grazen.

Dit is een schamelwagen die vroeger door werklieden op het land werd gebruikt om zware ladingen mee te vervoeren en later werd gebruikt als schaftkeet. De schamel is het gedeelte wat de aanhangwagen met de auto verbind. In het geval van de schamelwagen is de schamel 360 graden draaibaar.

In 2022 is deze ruimte geheel betimmerd en ingericht tot uniek gastenverblijf. De vloer, de wanden en het dak zijn geïsoleerd, er zijn grotere ramen in geplaatst en de wagen is aan de buitenkant geheel betimmerd met potdeksel-planken. De wagen is 6,50 meter lang, 2 meter breed en 2,10 meter hoog, verdeeld over twee ruimtes: entree met garderobe en de leefruimte.

De grootste ruimte, de leefruimte, heeft ten eerste een grandioos uitzicht omdat de kop van de wagen geheel uit glas bestaat. Vanuit daar bevinden zicht twee queensize bedden boven elkaar van elk 1,60 meter breed en 2 meter lang. Het slaapgedeelte is af te sluiten met gordijnen van plafond tot vloer. Zo hou je de slaapruimte lekker fris, donker en afgescheiden van de woonkamer.

De woonkamer bestaat uit een gezellig zithoekje (bank en fauteuil), televisie met Chromecast en een elektrische kachel die eenvoudig (digitaal) is te bedienen.

De keuken heeft een koelkast met vriesvak, 2 pits inductie kookplaat, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder is de keuken voorzien van volledige keukeninventaris waaronder servies, wijnglazen, potten en pannen. Verder heeft de keuken een warm water voorziening middels een 10L boiler. Tegenover de keuken bevind zich een bartafel aan het raam, ingericht als eethoekje.

Via de Franse klapdeur kom je uit in de entree/halletje met garderobe. Deze ruimte is bedoeld om je jas op te kunnen hangen, koffers en tassen op te kunnen bergen of om bijvoorbeeld de accu van de e-bike op te laden.

Het luxe privé sanitair is extern toegankelijk op c.a. 30 meter loopafstand. Je hebt daar je eigen toilet en douche in luxe afwerking en tropische sfeer.

Je verblijf bij ons is altijd inclusief WiFi, linnengoed (bedlinnen, handdoeken, theedoeken), zeep, shampoo, koffie/thee en kookgelegenheden waaronder zout en peper.

Direct boeken