Paardenstal in Sprang-Capelle, Noord-Brabant

Omschrijving

De Paardestal is gevestigd in Sprang-Capelle, Noord-Brabant, op steenworp afstand van de Efteling.

Deze ruimte was eerder de stal waar Dirkje en Xanthos woonden. Ze wonen door omstandigheden nu elders en we heten je hier van harte welkom.

Deze accommodatie is authentiek ingericht. Het combineert een primitieve sfeer van destijds met de luxe van tegenwoordig. Paardenstal bestaat grofweg uit 4 ruimtes (stallen). Twee stallen zijn ingericht als slaapkamers, elk met een bed van 160×200 cm. In de derde ruimte bevindt zich de woonkamer met onder andere een kalfslederen bank en een televisie met Chromecast. De vierde ruimte bestaat uit een ruime keuken met vaatwasser, oven, inductie kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker en koel/vries-combinatie.

De leefruimte biedt een plek om te dineren onder het oude gebint van de paardenstal. Vanaf hier kijk je uit over de weiden en landerijen.

De sanitaire voorzieningen bestaan uit een apart toilet. Daarnaast is de badkamer met wastafel en aparte regendouche.

Je verblijf bij CRASH’NSTAY is inclusief wifi, beddengoed (bedlinnen, handdoeken, keukenhanddoeken), zeep, shampoo, koffie/thee en kookfaciliteiten waaronder filterkoffie, filters, suiker, koffiemelk, thee, olie, peper en zout.

Direct boeken