StoreStay in Amsterdam Centrum

Omschrijving

Welkom in onze accommodatie in hartje van Amsterdam Centrum!

Deze accommodatie dateert c.a. uit het jaar 1400 en was een van de eerste pakhuizen van Amsterdam.

De accommodatie bevind zich op de bovenste verdieping. Om de bovenverdieping te bereiken moet je twee trappen nemen. De ruimte is prachtig vanwege zijn warme en industriële uitstraling. Het is een zonnig huis met veel licht door de meerdere ramen aan de voorzijde en bied uitzicht op de vlaggen van de Dam en de Amsterdamse Dirk van Hasselssteeg.

De accommodatie is verdeeld onder twee zoldernokken. Onder eerste zolder staat een bed van 160×200 cm en een zithoekje. Via de doorloop naar de tweede zolderkap tref je de keuken, badjamer en woonkamer. De woonkamer is voorzien van een 3 zits bank die uitgevouwen kan worden tot twee persoons bed. Ook is de woonkamer voorzien van een televisie met Chromecast.

Aan de andere zijde van deze zolder bevind zich de keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koel/vries-combinatie, 2 pits inductie kookplaat, filter koffiezetapparaat en waterkoker.

De badkamer is apart gesitueerd en heeft een toilet, wastafel en douche.

Het dakterras welke is gelegen tussen de twee nokken van dit pand is optioneel bij te boeken.

Je verblijf bij CRASH’NSTAY is inclusief wifi, beddengoed (bedlinnen, handdoeken, keukenhanddoeken), zeep, shampoo, koffie/thee en kookfaciliteiten waaronder filterkoffie, filters, suiker, koffiemelk, thee, olie, peper en zout.